Spring til indhold

Engle

Der er nu noget med de engle.
Når vi først har fået øje og fokus på deres eksistens, nærvær og evner, ja så er det svært at slippe igen.
De kommer med så stor en kraft og styrke. De kommer med en hjælpsomhed og en mega høj frekvens. De kommer med en tilstedeværelse og et lys som er helt unikt.

Og tak for det.
Hvis du ikke har kontakt med engle, så kan det være du kan få det ved at være opmærksom på de tegn og spor, de lægger ud til os hele tiden.
Jeg selv ser fjer over det hele, hjertesten på min vej, engletal i klokkeslæt, nummerplader, skilte, skyformationer som ligner engle, mønstre i tapet, fliser og andet som ligner engle.
Det mærkes også som der er engle nær mig, når jeg ser hvide sommerfugle og hvide fugle som måger, hvide duer, svaner med flere.

I mine clairvoyancer viser englene sig som lysvæsener. Og når jeg rigtigt fokuserer, så kan jeg se farverne og nuancerne hos den enkelte engel. De kommer som hjælpere til min klient og til mig, som skal formidle budskaberne og energierne.

Ofte ser vi dem jo afbilledet i menneskeskikkelse med vinger, men for mig er det for at vi mennesker bedre kan forstå og relatere til dem. Så kan de tage denne form. Men når jeg ser dem, så er det som en fortættet energi af lys og farver. Meget smukt og virkeligt svært at beskrive ordentligt. Næsten ligeså svært som at beskrive en duft ordentligt.

Og de kan komme i mange udgaver. Enten alene eller i flok. Og enten til en person eller til mange på en gang. De kan være tæt på os eller på afstand.
De har forskellige størrelser og forskellige formål. Men altid fra et kærligt sted og med et kærligt og opløftende ærinde.

Jeg er meget taknemmelig for at få lov at se og arbejde så tæt sammen med engle.
Jeg kalder dem ind til mange områder i mit liv. Ikke kun i clairvoyancer med klienter og når jeg kanaliserer f.eks. tekster til mine englekort eller til meditationer.
Også når jeg kører bil, skal parkere, rejse, sove, hvis jeg står overfor særlige udfordringer, hvis jeg er i naturen, hvis jeg har brug for ekstra hjælp. Områderne kan være mange.

Og hvordan kalder jeg dem ind?
Jeg gør egentlig bare det, at jeg indeni mit hoved beder om deres hjælp. Tænker på dem. Enten på bestemte ærkeengle eller bestemte typer af engle.
For mig er der engle til enhver lejlighed. Og man behøver ikke altid at kunne deres navne. Det kan komme med tiden og med ens egen fordybelse i englenes verden.

Jeg håber du med dette indlæg har fået lyst til at skærpe dit fokus på engle.

Med englelig hilsen fra
Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *