Spring til indhold

Om mig


Jeg er født stærkt sensitiv, og har altid kunnet mærke og fornemme ting, som ikke er synlige for øjet. Det har vakt en nysgerrighed i mig og som voksen har jeg derfor bevæget mig i og fundet udvikling i den alternative og spirituelle verden.


Tidligt mødte jeg disse 7 læresætninger, som passer meget godt til, hvordan jeg ser verden.

  1. Verden er, hvad du tror den er
  2. Der er ingen grænser
  3. Energien strømmer derhen, hvor opmærksomheden er
  4. Al kraft er i nuet
  5. At elske sig selv er at være lykkelig
  6. Al kraft kommer indefra
  7. Sandheden måles ved sin effekt
    Kilde: De 7 shaman grundprincipper fra hawaiiansk Huna-filosofi.

Det er disse læresætninger, jeg arbejder og lever ud fra.


Jeg har i min virksomhed valgt at arbejde i lysets tjeneste.

Det sted, som er altings ophav, og det sted jeg samarbejder med og fra i alt mit spirituelle arbejde. Samt det jeg kalder ind i mit daglige virke. Det kan lyde lidt religiøst eller specielt, men det er nu meget nede på jorden og betyder egentlig bare, at jeg i mit arbejde sætter fokus på det positive og potentialer, samt arbejder fra et kærligt og lyst sted.


Inden jeg går i gang med mit arbejde, beder jeg altid om hjælp til at arbejde som kanal og om at få lov til at formidle de budskaber og bringe det, som tjener dit højeste og bedste. Og jeg har stor respekt for de viste budskaber og dig samt den måde jeg formidler til dig på.


Det er vigtigt for mig at sige, at du altid har dit frie valg, og tage det med dig, som du selv finder bedst. Jeg er blot inspirator.

Vi kan alle opleve

-et ydre pres, som kan blive et indre pres (kærlighed, job, relationer og andet)

-at stå ved en skillevej

-at være i tvivl om noget

-at være optaget af personlig og/eller spirituel udvikling

-at have brug for bekræftelse af noget, vi egentlig godt ved selv og er på vej i retning af

-at være nysgerrige på os selv, livet, det spirituelle osv.

Her er clairvoyancen det stærke redskab, som hurtigt og effektivt får fat i sagens kerne, og du får vinkler fra et perspektiv, som det kan være svært selv at få fat i. Hos mig får du altid redskaber, som du kan arbejde videre med fremadrettet.

Vi kan f.eks. komme omkring dit indre barn, gamle kodninger/afkodninger, mønstre, kompetencer, personlighedstype, grundessens, din sjæl, egoet, spiritualitet, afdøde, energi, tidligere liv, interesser og det du med fordel kan gøre mere af, samt meget andet. Der kommer dog kun de budskaber, du kan bruge og er parat til.

Der er altid inkluderet en healing og et energiarbejde i en clairvoyance hos mig.

Det er der ,hvor vi kan samle, hele, heale, løfte og rense dig og din energi. Det mærkes som at falde på plads og i hak med dig selv, som varme, glæde, øget energi og velvære, og kan være ganske rørende.

Hvis du fejler noget, vil jeg anbefale en læge. Men jeg tror også på, at der i alle ubalancer ligger en invitation til at se nærmere på noget i os selv.

Jeg mærker og ser energier og benytter mig af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse, og oversætter altid så det står tydeligt og klart for dig , hvad det er vi snakker om. Du har altid mulighed for at stille spørgsmål til lige præcis, det du har på hjerte. Rent etisk stiller jeg kun ind på, hvad du kan gøre i forhold til andre relationer. Så bolden bliver på din banehalvdel.

Det falder mig nemt at arbejde som kanal, og jeg har derfor også kanaliseret mine skønne englekort, som du også kan finde her på siden, og har mulighed for at købe. Udover clairvoyancerne holder jeg meget af at kanalisere tekster og meditationer, og arbejder på at udvikle flere kanaliserede produkter til at løfte og højne os som mennesker.

Og det seneste jeg har udviklet er trommerejser tilkoblet mit klarsyn og healing. Det er endnu et kraffuldt værktøj, hvor vi skaber kontakt til åndefæller og kraftdyr. Og det er som at arbejde med vores dybe urkraft og forbindelse med naturen.

Min baggrund
Jeg er uddannet certificeret clairvoyant med en overbygning i energiarbejde, kinesiolog, socialpædagog og konsulent i Human Ressource, og har arbejdet både i det private og det offentlige. Hele mit voksenliv har jeg arbejdet med mennesker og udvikling. Et erfaringsgrundlag jeg bringer med herind i den spirituelle verden.


Udvikling med hjertet
i centrum er nøgleord for mig. Jeg lægger vægt på, at når du kommer hos mig, vil du møde en varm og kærlig atmosfære, hvor det er trygt at være.


Vi har alle udviklingspunkter og er på vej, og det vil glæde mig at få lov at være en del af at udvikle på og med dine. Dette gøres i samarbejde samt med og i respekt for de viste budskaber, for dig og det sted du er i livet.


Jeg selv har altid arbejdet med personlig og åndelig udvikling og deltaget i rigtig mange kurser, netværk, uddannelser, workshops og 1:1 sessioner gennem tiden. Det giver mig energi og et flow hele tiden at gå efter at være en bedre udgave af mig selv. Og jeg tror på at, når jeg får den ære at få lov at være en del af andres udvikling, så er det også vigtigt, at jeg selv udvikler mig løbende.

Du skal være velkommen på denne rejse. Mit mål er, at vi alle må stå stærkt og kærligt og være den bedste udgave af os selv