Spring til indhold

Clairvoyance

Clairvoyance- hvad er det egentlig?

Det betyder klarsyn. Men vi bruger det lidt som en fællesbetegnelse for klarsyn, klarhørelse og klarfølelse og for nogle også klarlugt.

Og det er så vidt forskelligt hvordan en clairvoyant eller seer, arbejder. Så forskelligt hvad der er fokus på.

Vi kender det jo også fra gamle dage, hvor det var almindeligt at bruge hekse og kloge koner/mænd.

Nogle der kunne noget særligt. Men det var også lidt mystisk og er det stadigvæk for mange.

Og i gamle dage kunne du blive brændt på bålet for dine særlige evner. Eller brændt bare for mistanken om det.

Men vi er i en tid i dag, hvor flere og flere mærker at tiden er inde til at arbejde med sig selv for få det gode liv. Hvad det så end lige er.

Det bliver mere og mere accepteret at der findes mere mellem himmel og jord. At du har en mavefornemmelse, intuition eller en 6. sans. Jeg kan dog stadig mærke, at det til tider kan være svært at stå ud som en med særlige evner, som clairvoyant. For det er stadig omgivet med mystik.

Clairvoyancen for mig er et særligt redskab, som effektivt kan få fat i det som er kernen i det som vi kan stå i. Det er det redskab, som kan komme forbi gamle kodninger, overbevisninger, skyggesider, fortrængninger, forsvar, masker og hvad vi ellers får lavet os igennem livet.

Det som du nærmest ikke kan snakke dig til.

Clairvoyancen består af budskaber og det at mærke energi. Budskaber som kommer fra de guider og hjælpere som er kaldt ind. Både dine og clairvoyantens. For mig er det at arbejde som kanal. Jeg forsøger at blande mig mindst muligt i det som kommer. Her kommer træningen, erfaringen og øvelsen også ind.

Det at mærke energi er svært at beskrive. Men vi fleste kender at komme ind i et rum, hvor vi kan mærke om der god eller dårlig stemning. Her er det energien vi mærker.

Og energien er tilstede i alt. Også over afstand. Derfor er det muligt at foretage clairvoyance over telefonen på samme vis, som hvis vi sad sammen. For clairvoyancen stiller ind på energien.

Evnerne til clairvoyance tror jeg på alle har. De kan trænes og læres. Nogle har nemmere ved det end andre. Ligesom hvis vi skal lære et nyt sprog eller en ny sportsgren, så kræver det øvelse, øvelse og atter øvelse, teknik og igen så har nogle mere flair for det end andre.

Respekt og høj etik i dette arbejde med clairvoyance er nøgleord. Respekt for det viste og respekt i formidlingen af budskaber. Respekt for guider og hjælpere. Etik omkring kun at stille ind på den person som har bedt om det.

Jeg tror også på, at det er vigtigt at du tager dine egne valg. At du beholder ansvaret hjemme hos dig. Så hos mig er en clairvoyance hjælp til selvhjælp, inspiration, og bekræftelse af det du måske allerede ved. For hvis jeg giver dig svarene på det som kommer til at ske i dit liv, så står du måske bare med samme udfordring om et år.

Men det er forskelligt. Nogle spår også om fremtiden.

Vi har alle vores frie vilje, så det som kan være svaret i dag, kan have ændret sig i morgen.

Så det du vælger får afgørende betydning. Næsten som et spil kort, hvor det ikke er ligemeget i hvilken rækkefølge dine spillekort gives. Det kan ændre et helt spil.

Når nu jeg har skrevet hele dette skriv, synes jeg faktisk det lyder lidt tørt.

Men jeg elsker at lave clairvoyancer, for den energi jeg arbejder i og med er altid fra et kærligt sted.

Og den energi som gives videre, opløfter både den som får clairvoyancen og mig. Det er så skønt og ret fantastisk.

Og på fantastisk vis, så er der altid nogle af budskaberne, som jeg også kan bruge i mit liv.

Det giver god energi at føle sig set, få redskaber til at komme videre, få sparring, blive healet op for det som var ude af balance, grine undervejs ( for budskaberne kan blive leveret fra guiderne og hjælperne med en tilpas mængde humor), klikke ind på plads, få nye vinkler, få en forståelse der udvides og indsigt i måske tidligere liv, barndom, sjæls- og grundessens, kontakt til afdøde, egne hjælpere og hvad der nu ellers kan ske i en clairvoyance.

Ja, jeg elsker clairvoyance. Gør du også?

Kærlige hilsener fra

Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *