Spring til indhold

Meditationer er et stærkt redskab til at øge din bevidsthed og samle dig i din energi og det stærkeste kærlige sted i dig.

Hvad kan du forvente?

De meditationer, som jeg guider og kanaliserer, kommer fra et virkeligt kærligt sted. Det er meditationer, som forbinder dig med det, som er mere mellem himmel og jord. Vi har fat i både meget højfrekvente energier, samtidig med at vi går dybt ned i vores urkraft og vores dybe jordforbindelser.

Meditationerne efterlader dig med en dyb ro, en følelse af afslappethed, en centrering og en følelse af at stå stærkt. Det kan mærkes som overskud, velvære og som en healing. Det kan være ganske rørende at mærke forbindelsen til det, som er større og til dig selv og din egen sjæl.

Denne dybe forbindelse ind i dig tager du med ud i din hverdag, så du hver gang skaber et stærkt ståsted for dig.

Jeg har en særlig kontakt til mine guider og hjælpere, når jeg kanaliserer. Det lys, jeg har kontakt til, bliver delt med dig, som lytter og følger meditationenerne.

Hvem kan meditere?

Det er ikke vigtigt om du har mediteret før, eller om du hører det hele. Vi kan komme til både at falde i søvn, og blive forført af vores tanker, men det hele arbejder alligevel på fineste vis. Rejsen, budskaberne og energiarbejdet lander i dig præcis, som det skal.

Hvordan foregår det?

Meditationen, som du bestiller, kanaliserer jeg direkte til dig. Det vil sige, at den passer nøjagtigt ind til det sted du er i livet, og til de behov du har.

Jeg skal blot kende dit navn og så målretter jeg den specifikt til dig med mit klarsyn og kanaliseringsevne. Ligesom hvis det var en clairvoyance med energiarbejde.

Jeg indtaler den, og sender den til dig. Og så er det din til evig tid.

Efter at du har mediteret, anbefaler jeg, at du drikker godt med vand, så du derved bidrager til den proces og det energiarbejde, som igangsættes med meditationen. Og lad blot meditationen virke over tid. Måske timer, måske dage. Og gentag den så tit du har lyst. Det er jo din❤️

Pris for en privat meditation er :

1/2 times kanaliseret meditation specifikt til dig: 350 kr.

Hvad hvis vi er flere?

Er i flere, som ved i gerne vil meditere sammen, så kontakt mig for at få lavet meditation til jer som gruppe.

Dette kan være som fysiske møder i Nyborg i mine lokaler. Det kan være i lokaler hos jer, hvor jeg kommer og guider og kanaliserer specifikt til jer. Som et indslag, som en aften eller som et forløb. Kontakt mig for mere information, pris og muligheder. ❤️