Spring til indhold

Kan du kende dig selv i at have et ekstra gear?Og at du har ordet i din magt? Kommunikation falder dig nemt. At du trives med at have travlt? Og at du godt kan lide at gå forrest?
Og savner du at få fokus på, hvordan du kan optimere dig og dine ressourcer yderligere? Således at det også smitter positivt af på dine omgivelser.
Der, hvor du finder de redskaber, du endnu ikke har brugt? Eller som du ikke helt har fået fat i?
Jeg er clairvoyant og “har mødt dig” i flere af mine clairvoyancer. Tænker du at spirituel coaching og inspiration godt kunne være noget for dig? Og er du villig til udvikling?

Med clairvoyancen stiller vi skarpt på, hvordan du udnytter dit fulde potentiale som leder og det at gå forrest. Samt som menneske.
I clairvoyancen åbner vi til et perspektiv og en vinkel, som kan være svært selv at få adgang til. Og vi henter muligheder til videre frem, samt arbejder med, hvad der skal til. I dig og dit arbejdsfelt. Alt foregår i og med respekt for dig.
Lyder det, som noget du er klar til, så kontakt mig for et forløb på 4 gange fordelt over cirka 1/2 år. Forløbet er skræddersyet præcist til dig.
Hver gang/ clairvoyance tager 1 time.Undervejs får du redskaber og fokusområder, som du skal arbejde med fra gang til gang. Indsatsområder, som vi følger op på, og som kan afstedkomme nye indsatsområder.Det er også muligt at få spirituel sparring på aktuelle og konkrete arbejdssituationer. Med udgangspunkt og fokus på dig og din rolle heri.
Clairvoyancen foregår over telefonen eller fysisk i mine lokaler i Nyborg.