Spring til indhold

Her får du 3 gange clairvoyance af 1 time. Og indimellem clairvoyancerne får du tilsendt en meditation, specielt kanaliseret til dig og det du står i. Meditationerne er dine og du kan høre dem igen og igen.
I clairvoyancerne åbner vi op til dine potentialer og de mulige forhindringer, som står i vejen for at udleve dine potentialer. Budskaberne kommer fra det, som er større end os, men som altid passer til din energi her og nu.
Undervejs i clairvoyancen er der mulighed for, at du kan stille spørgsmål og komme ind på det, som rører sig for dig.
Det kan være du står overfor

-nogle valg eller en skillevej i livet

-har brug for en bekræftelse af noget, som du allerede er lidt i gang med

-har spørgsmål og udfordringer i forhold til kærlighed, job, relationer, virksomhed, dyr eller andet.


Det hele foregår i og med respekt for dig. Og du får redskaber og budskaber, som du kan arbejde videre med. Etikken er høj og derfor er udgangspunktet og fokus på dig og det du kan gøre i forhold til det adspurgte.
Meditationerne kanaliserer jeg direkte til dig og det sted, som du er undervejs i forløbet. De varer mellem 15 og 30 minutter. I meditationerne vil der blandt andet blive kanaliseret grounding, healing, energiarbejde og guidning. Altsammen i et lett tilgængeligt tempo og sprog.
Om dig kræver det, at du er åben for udvikling, tror på eller nysgerrig på der, hvor der er mere mellem himmel og jord
Om mig:Jeg er uddannet clairvoyant med en overbygning/ efteruddannelse i clairvoyance og energiarbejde.Jeg mærker energier og benytter mig af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse.Jeg stiller mig til rådighed for det højeste, samt dine og mine guider og hjælpere. Og derfra arbejder jeg som kanal for de budskaber, som tjener dit højeste og bedste.Som menneske og sjæl har du altid din frie vilje til at tage det med dig fra clairvoyancen, som du kan bruge.
Forløbet foregår over telefonen eller fysisk i mine lokaler i Nyborg.