Spring til indhold

Vælg dette forløb, hvis du kan mærke du er særlig sensitiv. At du altid er lidt på arbejde. At du har nemt ved at mærke, hvordan andre har det. Og at du nogle gange kunne tænke dig, at du ikke var så følsom. At det godt kan virke lidt overvældende at sanse og fornemme hele tiden.

Det at være så sensitiv er en særlig gave, også selvom det måske ikke altid føles sådan.

På dette forløb sætter vi fokus på, hvordan du bedst håndterer den side af dig. Sådan at du ikke føler, du er på overarbejde, men stadig er åben for at bruge den empati, som du har så nemt ved at få fat i.

Der, hvor du gemmer noget af din energi til dig selv. Sådan så målet er et liv i balance med din særlige gave, nemlig sensitiviteten.

Forløbet strækker sig over 3 gange med clairvoyance af 1 times varighed. Undervejs imellem de 3 gange har du mulighed for 1 gang mellem hver clairvoyance at fange mig på sms/messenger til løbende sparring. Således det er muligt for dig at arbejde med og følge de redskaber og fokusområder, som kommer til dig i clairvoyancerne.

Forløbet strækker sig, så der er cirka 1 ½ måned mellem hver clairvoyance. Og det er herimellem du kan skrive på sms/messenger hvis du får brug for det. Så du er særlig håndholdt.

Du kan vælge forløbet med fysisk fremmøde i mine skønne lokaler i Nyborg, eller du kan vælge det over telefonen. Det virker på samme måde.