Spring til indhold

1:1 sessioner. Her stiller jeg mig til rådighed som kanal og inspirator for de budskaber, som tjener dit højeste og bedste lige nu. Jeg har et positivt livssyn og har fokus på dine potentialer og muligheder, samt de hindringer som eventuelt står i vejen for at udleve dem.
Det foregår ved, at du kommer her hos mig ved havet i Nyborg eller over telefonen. Da jeg mærker og ser energier er det lige virkningsfuldt, hvadenten det er med fysisk fremmøde eller over telefonen. Du bestemmer❤️

Hvordan foregår det?
Jeg starter med at stille ind på dig, og fortælle dig om, hvad der kommer. Det kan være budskaber i billeder, farver, symboler, stemninger og følelser. Dvs. jeg både bruger mit klarsyn, klarhørelse og klarfølelse. Jeg oversætter/forklarer altid, så du kan bruge det, som kommer. Undervejs i samtalen stiller vi skarpt på de spørgsmål og emner, som du har på hjerte. Herfra bliver det et samarbejde og en dialog, hvor vi med dine behov og min clairvoyance støtter op om den udvikling, som du har brug for lige nu. Jeg gør mit bedste for, at det er et samarbejde i og med respekt for dig og det sted du står i livet.
Jeg lægger vægt på, at alt er tydeligt og foregår i en sjov, varm og tryg atmosfære.

Hvad er energiarbejde?
Clairvoyancen kombinerer jeg undervejs i sessionen med healing og lysarbejde/energiarbejde. Så du får både clairvoyancen, men også et dybt bevidst energiarbejde af dig og dit energifelt. Det føles som at være blevet løftet i energien, være glad og føle sig godt tilpas. Ja, nogle kan mærke det som om noget falder på plads, noget bliver hentet hjem, eller noget bliver justeret undervejs.

Du får også healing med

Healingen får fat i de ubalancer, som du måtte have. Kroppen snakker med noget, der kan forstyrre, irritere eller gøre ondt. Disse ubalancer eller at kroppen er ved at “fortælle noget” har vi alle, og vi kan alle have gavn af lige at skabe balance igen. Er det alvorlige fysiske eller psykiske symptomer anbefaler jeg, at det er lægen, du kontakter.

Det er en samlet pakke, hvor du både får kærlig inspiration og sparring, stærk rådgivning og guidning i forhold til det du står midt i, effektive redskaber til et videre personligt arbejde, samt en healing og et dybt bevidst energiarbejde.

Det gør, at jeg altid anbefaler at du drikker vand efter en session, da det kan være godt til at fremme vores og vores hjælperes arbejde.

Jeg undlader at stille ind på 3. person som ikke har bedt om det, men kikker gerne på dine relationer og handlemuligheder i forhold til børn, partner, familie, kolleger m.m. Således at vi holder fokus på din banehalvdel.

Afdødekontakt opstår nogle gange spontant i clairvoyancen og især hvis du har spørgsmål til eller brug for afklaring i forhold til afdøde.

Jeg har med succes lavet lidt læsning på dyr, -så har du brug for det, vil jeg gerne prøve, men ikke love noget. Her er udgangspunktet det dit dyr gerne vil fortælle, hvordan det har det og hvad du med fordel kan gøre i forhold til dit dyr.

Forløb

Jeg har også tilbud om forløb, hvor du kan vælge at komme over flere gange og med et særligt fokus. Det kan særligt betale sig, hvis du vil arbejde med dig selv over længere tid. Eller hvis du står i situation, hvor det kan være rart og trygt at blive fulgt af mig som spirituel mentor, som hjælper med at holde dit fokus på den spirituelle vinkel i det som fylder i dit liv.

Du er også velkommen til at starte med clairvoyance inklusiv healing og energiarbejde, for så derefter at udvide det til et forløb, således du får rabatten ved at komme flere gange.

Du er hjertelig velkommen ❤️