Spring til indhold

Meditation

Hvorfor og hvordan skal jeg meditere?

Meditation kan gøres på mange måder, på mange steder, på mange tidspunkter,- så det er forbundet med en høj grad af fleksibilitet.

Det handler om at finde den måde der passer dig bedst, og så gøre det, når det passer for dig.

For mig er der ingen opskrifter eller præcise måder, som jeg skal meditere på. Jeg bestemmer selv hvornår, hvorlænge og hvor tit.

Når jeg skriver der er mange måder, så er det måske en idé at nævne nogle her:

❤️Du kan meditere alene og sammen i en gruppe.
❤️Du kan gøre det hvor du selv skaber meditationen.
❤️Eller du kan lade dig guide af en andens stemme.
❤️Meditationer kan være korte eller lange.
❤️Du kan meditere på et bestemt emne eller se hvad der kommer.

Du kan gøre det lige præcis det sted, hvor det bekommer dig bedst. Om det er liggende, siddende eller måske en gående meditation. Inde eller ude.

Det der er essensen er, at du finder ind i en tilstand og ind i din bevidsthed. Det er forbundet med en ro og et sted hvor du kan være helt afslappet. Så når du mediterer skal det være et sted uden forstyrrelser.

Nogle gange kan din temperatur godt falde lidt, og så kan et lunt sted eller et tæppe være rart.

Jeg bruger selv at meditere ret ofte. Og det som det giver mig at gøre det er, at jeg kan mærke at jeg skærper min bevidsthed.

Det gør at jeg føler jeg i andre situationer er mere nærværende og tilstede. Og det kommer af at meditationen på en måde samler mig og min energi.
Det skaber et fokuseret udgangspunkt, som jeg tager med mig ud i min hverdag.
Jeg føler det højner min energi. Og det er det som skaber en glæde og en følelse af ro og lykke.

Det er også her du kan arbejde med din energi, og den energi du sender ud. Du kan bruge meditationen til at fjerne gammel og træt energi, -det som ikke længere tjener dig. Det kan være sorger og bekymringer og meget andet som vi ubevidst eller bevidst kan slæbe rundt på.

Når vi slipper det vi ikke længere har brug for, giver vi plads til nyt og fornyende. Og meditationen kan være bygget op omkring dette. Eller det kan være en del af meditationen. At give slip og slippe. Og give plads og forny.

Når jeg kanaliserer en meditation kan jeg i tiden forinden blive vist, hvad meditationen kommer til at handle om. Men det kan også være at jeg ikke ved hvad der kommer.

Men jeg kanaliserer og samarbejder både med Moder Jord, plus et meget højtvibrerende sted og en hel masse, som jeg i dag kalder mit spirituelle team.

Tidligere brugte jeg de meditationer, jeg kunne finde på nettet, men i dag optager jeg mine egne og hører dem igen og igen.
Det giver det bedste for mig, da jeg ikke så tit finder nogle med samme høje energi.
Men prøv dig lidt frem. Der findes mange derude. Og du er også velkommen til mine arrangementer, hvor jeg som oftest har en kanaliseret meditation med.

Det er vigtigt også at nævne at du efter en meditation skal lave en god grounding/skabe en god jordforbindelse. Så du lander med begge ben på jorden. Så du er klar til at gå ud i livet igen.

Lige så vigtigt er det at drikke godt med vand efter en meditation. For når vi arbejder så dybt i os selv, sætter vi gang i nogle processer, som kan minde om udrensning. Og her hjælper vandet med at skylle ud og tanke vanddepoterne op.

God fornøjelse- med samlet og god energi og jordforbindelse fra Dorthe❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *