Spring til indhold

Forløb

Vælg dette forløb, hvis du kan mærke du er særlig sensitiv. At du altid er lidt på arbejde. At du har nemt ved at mærke, hvordan andre har det. Og at du nogle gange kunne tænke dig, at du ikke var så følsom. At det godt kan virke lidt overvældende at sanse og fornemme hele tiden.

Det at være så sensitiv er en særlig gave, også selvom det måske ikke altid føles sådan.

På dette forløb sætter vi fokus på, hvordan du bedst håndterer den side af dig. Sådan at du ikke føler, du er på overarbejde, men stadig er åben for at bruge den empati, som du har så nemt ved at få fat i.

Der, hvor du gemmer noget af din energi til dig selv. Sådan så målet er et liv i balance med din særlige gave, nemlig sensitiviteten.

Forløbet strækker sig over 3 gange med clairvoyance af 1 times varighed. Undervejs imellem de 3 gange har du mulighed for 1 gang mellem hver clairvoyance at fange mig på sms/messenger til løbende sparring. Således det er muligt for dig at arbejde med og følge de redskaber og fokusområder, som kommer til dig i clairvoyancerne.

Forløbet strækker sig, så der er cirka 1 ½ måned mellem hver clairvoyance. Og det er herimellem du kan skrive på sms/messenger hvis du får brug for det. Så du er særlig håndholdt.

Du kan vælge forløbet med fysisk fremmøde i mine skønne lokaler i Nyborg, eller du kan vælge det over telefonen. Det virker på samme måde.

Kan du kende dig selv i at have et ekstra gear?Og at du har ordet i din magt? Kommunikation falder dig nemt. At du trives med at have travlt? Og at du godt kan lide at gå forrest?
Og savner du at få fokus på, hvordan du kan optimere dig og dine ressourcer yderligere? Således at det også smitter positivt af på dine omgivelser.
Der, hvor du finder de redskaber, du endnu ikke har brugt? Eller som du ikke helt har fået fat i?
Jeg er clairvoyant og “har mødt dig” i flere af mine clairvoyancer. Tænker du at spirituel coaching og inspiration godt kunne være noget for dig? Og er du villig til udvikling?

Med clairvoyancen stiller vi skarpt på, hvordan du udnytter dit fulde potentiale som leder og det at gå forrest. Samt som menneske.
I clairvoyancen åbner vi til et perspektiv og en vinkel, som kan være svært selv at få adgang til. Og vi henter muligheder til videre frem, samt arbejder med, hvad der skal til. I dig og dit arbejdsfelt. Alt foregår i og med respekt for dig.
Lyder det, som noget du er klar til, så kontakt mig for et forløb på 4 gange fordelt over cirka 1/2 år. Forløbet er skræddersyet præcist til dig.
Hver gang/ clairvoyance tager 1 time.Undervejs får du redskaber og fokusområder, som du skal arbejde med fra gang til gang. Indsatsområder, som vi følger op på, og som kan afstedkomme nye indsatsområder.Det er også muligt at få spirituel sparring på aktuelle og konkrete arbejdssituationer. Med udgangspunkt og fokus på dig og din rolle heri.
Clairvoyancen foregår over telefonen eller fysisk i mine lokaler i Nyborg.

Her får du 3 gange clairvoyance af 1 time. Og indimellem clairvoyancerne får du tilsendt en meditation, specielt kanaliseret til dig og det du står i. Meditationerne er dine og du kan høre dem igen og igen.
I clairvoyancerne åbner vi op til dine potentialer og de mulige forhindringer, som står i vejen for at udleve dine potentialer. Budskaberne kommer fra det, som er større end os, men som altid passer til din energi her og nu.
Undervejs i clairvoyancen er der mulighed for, at du kan stille spørgsmål og komme ind på det, som rører sig for dig.
Det kan være du står overfor

-nogle valg eller en skillevej i livet

-har brug for en bekræftelse af noget, som du allerede er lidt i gang med

-har spørgsmål og udfordringer i forhold til kærlighed, job, relationer, virksomhed, dyr eller andet.


Det hele foregår i og med respekt for dig. Og du får redskaber og budskaber, som du kan arbejde videre med. Etikken er høj og derfor er udgangspunktet og fokus på dig og det du kan gøre i forhold til det adspurgte.
Meditationerne kanaliserer jeg direkte til dig og det sted, som du er undervejs i forløbet. De varer mellem 15 og 30 minutter. I meditationerne vil der blandt andet blive kanaliseret grounding, healing, energiarbejde og guidning. Altsammen i et lett tilgængeligt tempo og sprog.
Om dig kræver det, at du er åben for udvikling, tror på eller nysgerrig på der, hvor der er mere mellem himmel og jord
Om mig:Jeg er uddannet clairvoyant med en overbygning/ efteruddannelse i clairvoyance og energiarbejde.Jeg mærker energier og benytter mig af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse.Jeg stiller mig til rådighed for det højeste, samt dine og mine guider og hjælpere. Og derfra arbejder jeg som kanal for de budskaber, som tjener dit højeste og bedste.Som menneske og sjæl har du altid din frie vilje til at tage det med dig fra clairvoyancen, som du kan bruge.
Forløbet foregår over telefonen eller fysisk i mine lokaler i Nyborg.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]